Neptun

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  ISSUU 
Neptun

Sistemul de gestionare a studiilor Neptun 

Universitatea Sapientia utilizează un sistem electronic pentru gestionarea studiilor, care funcționează, de asemenea, ca instrument oficial de comunicare în cadrul universității.

Toți studenții, cadrele didactice și angajații instituției cu drepturi de utilizator sunt obligați să urmărească zilnic mesajele din sistemul Neptun, și să gestioneze toate aspectele legate de evidența studiilor și de sarcinile specifice studenților/cadrelor didactice/administrative prin intermediul acestei interfețe.

Pentru a intra în sistem, vă rugăm accesați linkurile de mai jos:

StudențiCadre didactice 

Dacă aveți întrebări legate de utilizarea sistemului Neptun, vă rugăm să contactați secretarii din cadrul Decanatelor. În cazul în care nu reușiți să vă conectați la sistem, puteți solicita resetarea parolei prin trimiterea unui e-mail la adresa neptunsapientia.ro, indicând codul Neptun (Identificatorul), numele, facultatea și, pentru studenți, programul de studii.

Sapientia.ro
Sapientia EMTE

Universitatea „Sapientia” este o instituție autonomă a maghiarilor din România, care și-a definit principala menire în a-i asigura acestei comunităţi naţionale o educaţie şi o viaţă ştiinţifică la un nivel profesional recunoscut.

Contact

Rectorat

400112 Cluj-Napoca, str. Matei Corvin nr. 4
 
Tel.: +40 723 614 525, fax: +40 264 593 688
E-mail: officesapientia.ro
 
 
btz webdesign